onsdag 27 juni 2012

Tack och hej

till en av tidernas bästa kollegor - sa jag med ett litet survival kit...



Inspirationen har jag hittat på olika ställen på nätet - fråga mig inte var... Som vanligt m a o! Jag har dock mätt och konstruerat mitt lilla skåp själv - då fick mina pryttlar plats som jag ville ha dem. Jag älskar att konstruera sådana här saker - det är såååå kul! I skåpet finns tändsticksask, näsdukar, stearinljus, choklad, te och lite krumelurpiller. Efter jag fotat, bytte jag etiketterna på flaskorna till maskinskrivna - tyckte det blev mycket snyggare.

tisdag 26 juni 2012

Beställningar

var det gott om för ett par veckor sedan. Nu har det lugnat ner sig, och här kommer ett par bilder på ett av korten.



Jag återkommer någon dag snart. Om vädret ska fortsätta så här, blir det mer innetid än vanligt så här års...

lördag 16 juni 2012

Har scrappat en del...

... men det är den här lilla damen som snor det mesta av min tid just nu.


Upptäckten av en syrenbuske i lagom höjd...


Med tillhörande blomma...


Som säkert smakar jättebra...

Det känns som att ha bebis i huset igen! Men i dag slogs jag av hur fort det gick att lära sig älska den här lilla varelsen! Jag blir alldeles varm i hjärtat av henne. Jag har alltid gillat hundar - men den känslan som jag har för Lexi har jag aldrig känt för en hund. Hon älskar oss alla så villkorslöst och det lyser av glädje i hennes ögon så fort hon får syn på någon av oss. Underbart!

Lite fler bilder:


Hon älskar fotbaljan. Lite lagom trång just nu, men om ett par veckor är det kört...



Hon gillar att ligga på dörrmattan. Och att bita i den...


Kan man annat än älska den här blicken?!


Puss på Stina!

Jag slogs av hur sorgsen hon ser ut på de flesta av bilderna. Men kollade igenom de foton vi tagit en gång till, och de bilder hon är sprudlande på är alla suddiga - för då är hon inte still så pass länge att vi hinner ta en bra bild... De bra bilderna är med andra ord de när hon är trött.

För dig som läser min blogg för att här finns scrap - ge inte upp, det kommer att bli mer scrap snart. Men det är lite dåligt med bloggtid just nu. Det kommer inte att bli en hundblogg av den här bloggen!

Ha en bra söndag - och en bra midsommarvecka!

onsdag 6 juni 2012

Mors dag

Årets mors dagkort till lilla mamsen. Tack för tipset om vikningen Carina:-)

tisdag 5 juni 2012

Leksaker...

Istället för scrapkväll, så blev det tillverkning av hundleksaker här i kväll. Lite fleece, lite flätningsarbete och några knutar senare var det klart. Kul hade vi under tiden vi jobbade också:-)

måndag 4 juni 2012

Då var det dags igen...

Fick en beställning på studentkort i dag. Kul, för i år har vi inga studenter i bekantskapskretsen. Har använt Maja designpapper från gammal kollektion.

Skickat från min Xperia Neo