söndag 25 november 2007

Skön söndag...

Helgen har varit lagom lugn och skön. Ingen stress här inte! Jag gillar verkligen sådana här helger!

Det började redan i fredags kväll med att Claes kom hem och överraskade familjen med Guitar Hero 3! Där var den kvällen räddad! Jag måste erkänna att jag var lite skeptisk först, men det är riktigt kul! Vilka rockproffs vi blir!

Igår, lördag, var Ebba på sin dans - söt och ivrig som alltid! Hon älskar verkligen att dansa, men nästan än mer älskar hon sina balettkläder! Och igår gick hon, sin vana trogen, omkring i dem i princip hela dagen!



Den här bilden kommer från dansuppvisningen i maj, men jag har inga bilder från i höst, så den här får duga så länge...



Vid 15 kom Olivia och Magnus förbi - med sig hade de Råttatoiulle-spelet till PCn. Gissa om vi fick några lyckliga damer?! Vi fikade, spelade Guitar Hero 3, drack glögg och käkade middag. Härligt med spontanbesök! Klockan 20.30 var det dags att åka hem med den stora magen, som hade varit ute på vift länge nog :)

Söndagen började med att Claes äntligen fick gå ut i trädgården och sätta upp sina slingor... Jag tyckte väl att vi skulle vänta till första advent, men eftersom jag gärna ville börja lyssna på julskivorna, så kunde jag ju inte gärna bråka...

Till lunch fick vi fint besök, syster yster med familj. De kom egentligen för att låna våra fotograftjänster, så 142 foton, lite soppa, kaffe (tack för bullarna - mmm!) och lite glögg senare tror jag att de gick hem ganska nöjda! (Just det, självklart hann vi med lite Guitar Hero också...) Idun var precis lika charmig som alltid! Vilken annan 8-månaders baby står ut med trippla klädbyten och x antal poser?! Hon var idel solsken! Fast det klart, vi var ganska många som var engagerade i fotosessionen...

Här kommer en liten sneak peek:











Visst är de söta, våra brudar!? Kusinkvartett... En mysig eftermiddag!

Nu är helgen snart slut för min del - och jag kan gå till jobbet i morgon och känna mig nöjd med en fantastisk helg, när vi har hunnit med massor och ändå inte känt oss stressade!

2 kommentarer:

Olivia sa...

You rock! ;)
Tack själva för en mysig lördag! Tänk att vi alltid lyckas stanna på middag, hihi...
Vi var i Farsta igår och Magnus kollade lite på Guitar Hero 3 i affären... hmmm undrar hur det ska sluta?! ;) Kanske kan jag tjuvträna snart!
Idun är hur söt som helst! Jag blev lite kär! Jag vill också se min bäääbis!!!!!
Och dina brudar är hur fina som helst som alltid!
Kram vännen!

annannadesign sa...

Visst är hon söt Idun! Och sååå charmig!
Tack för dina kommentarer - ska öva på franskan, så kan jag våga mig på att kommentera i din;) Men den är fin i alla fall! Och där fanns en brud jag kände igen...