fredag 27 juni 2008

Alldeles strax...

ska jag skjutsa iväg barnen till tåget där farmor redan sitter. De ska med henne till landet i helgen. I morgon bär det av för Claes och mig upp till Värmland på bröllop! Det är såå kul att gå på bröllop, och nuförtiden är det inte ofta man får gå på bröllop! Alla är ju redan gifta... (Fast det finns ju vissa man kan hoppas på...).

På söndag kommer vi tillbaka hit (plockar upp barnen på vägen) - packar om och på måndag sätter jag brudarna på tåget till mormor och morfar, där de ska vara ända fram till på fredag! Kändes som en jättebra idé när jag hittade på det - men nu undrar jag hur jag ska överleva... Det är ju så att mitt i vardagen med stress och allt vill man inget hellre än att få lite "egentid". Men sen när man väl får den där tiden, känns det bara tomt och man undrar vad man ska hitta på... Men när jag väl är där, så blir det nog bra! Jag kan ju alltid åka in till stan och tvinga Claes att äta lunch med mig...

Nä, nu har jag lite bröllopspresenter att fixa! Återkommer ang det, man vet aldrig vilka som smyger här...

2 kommentarer:

clara sa...

Visst är det konstigt det där! Min dröm är att stefan ska ta barnen och åka till landet... men dom kan väl komma hem till middagen...?

annannadesign sa...

Ja, man är ju lite knäpp! Nu när de varit iväg i snart tre dagar börjar det helt klart kännas tomt (väldigt tomt!), samtidigt som jag njuter av varje sekund! Har ratat alla vänner med barn den här veckan... På lördag kan jag börja umgås igen!