måndag 12 juli 2010

Gästinlägg: Maja's in the house!

Maja här! Mamma har inte tid och ork att blogga just nu, så nu tar jag över ;)

Ja, först och främst kan jag berätta att vi lever, trots den hetta som råder hos oss. 34 grader har vi kommit upp i som mest tror jag och poolens värme går väl upp mot 27 grader. Härligt, härligt! Till och med mamma tar sig ett dopp emellanåt för att svalka sig ;)

Idag har vi haft fullt hus, med mammas jobbarkompis med familj. En 5-åring, och ett tvillingpar på drygt 2 år (om jag inte minns fel...). Vi har ätit god mat (lax, färskpotatis och sallad från vår egen trädgård, bättre kan det inte bli i min mening!) och haft roliga stunder. Barn kan ju få vem som helst att skratta :) Haha. Och så fick vi jordgubbar både till fika och efterrätt som allihop slogs om (förutom Ebba som inte är så mycket för jordgubbar).

Annars har vi haft det rätt så lugnt här hemma. Det har väl mest varit sova, äta, bada, äta, bada, ev. en film om det inte är för varmt inomhus. Och så sova igen. Man blir helt utslagen här! Ser ut som om man sprungit en mil när man lyckas ta sig upp för trappen, hehe.

Förra veckan fick vi dock besök av min moster m. familj. Även då hade vi en trevlig dag, med mycket god mat och lek. Gosedjur går hem hos de småttingarna. Mitt rum var populärt (efter att de dragit dit alla Ebbas och Stinas gosedjur också, och samlat allihop) för jag har en keyboard som är väääldigt rolig! :) Haha, båda barnen (tre och ett år) dansade för fullt.
Och imorgon kommer de igen.

Oj, nu har jag nog skrivit mer på mammas blogg än vad jag har gjort på min under hela sommarlovet (om ni vill kika in så klicka här - men schh, säg inte till mamma att jag använde hennes blogg för att göra reklam!). Så jag kanske ska sluta nu, innan mitt inlägg tar upp hela sidan.

Men nu har ni i alla fall fått en vag uppfattning om hur vi har det.

Ha det bra! Det var kul att blogga här för omväxlingens skull :) (Inga bilder får ni... Usch, vilken tråkig bloggare jag är!)

Kram!

3 kommentarer:

Katarina sa...

Härligt att höra att ni lever. Orkar inte göra mycket i värmen , allt går i långsam takt. Ha det bra allihopa. Kramar Katarina

Carina sa...

Instämmer, härligt att höra att ni lever. Jag har all förståelse för att bloggar ligger och vilar i någon vrå i sommar, min dator har inte varit uppkopplad på länge.

Sköt om er.
Kram Carina

Unknown sa...

Men gud så bra du bloggar! Tack för uppdateringen.
Kan man hyra in dej när man har blogsemester? :)