Pepparkakor, skorpor och bullar blev det. Och för den som inte tror mig - bildbevis!
Ett gäng bullar väntar på sin tur...
Färdiga!
En kletig kardemummaskorpdeg innan mandeln är inarbetad...
Saffransskorporna fick i dag sällskap av valnötter i stället för mandel... Gott - men jag tror nog ändå jag föredrar mandel.
Färdigt resultat!
Här finns recept på "mina" skorpor för den som vill ha. Det var riktigt kul att baka! Hoppas jag får en stund över i veckan - längtar efter hembakt bröd!
4 kommentarer:
Smarriga. Det är såå gott med skorpor. Kram kram
Tänkte på dig häromdagen då jag bakade dessa. Fick ju receptet av dig för hundra år sen och de är såå goda! Tänkte att jag skulle fråga dig om du använder dig av skalade mandlar eller inte, men nu fick jag mitt svar hihi!
Kram!
Hmmm... vi kan byta!
jag har bröd- du har bullar.
Jag är värdelös på bullar men en hejare på bröd!
De är sååå goda - och svåra att misslyckas med! Ja du Clara, jag byter gärna - any time!
Skicka en kommentar