torsdag 29 april 2010

The Sounds

i kväll ska jag och min darling + två kompisar på vift! Och kolla på The Sounds på Debaser Medis. Det var väl typ hundra år sedan jag var ute "på lokal" ;)

Här är två av deras bästa låtar!





Skulle dock önska att jag var lite mindre förkyld... Men med några alvedon och lite nässpray ska det nog gå bra!

2 kommentarer:

Helena sa...

Vilken ungdomlig musiksmak fröken har! Jag är impad...här hemma lyssnas det på Melodifestivalskivan för 74:e gången. Matilda tröttnar aldrig. Suck.

Har du förresten något bra tips på hur man blir av med en elevstalker på bloggen? I natt så tjuvringdes det dessutom hem hit rätt friskr runt 12 tiden på natten. Fulla elever som firar valborg? Man undrar ju...det är inte första gången det händer. Dock första gången i denna klassen...

annannadesign sa...

Nä, har haft enstaka fall av tjuvringningar, ta i trä... Du får väl i värsta fall spärra för kommentarer från alla som inte har konto. (Det finns i alla fall en sådan inställning på blogspot.) Trist med anonyma och tråkiga kommentarer! Hörde dessutom av M att A lyft det med klassen i skolan. Skulle verkligen inte behövas! Det verkar dock finnas en hel del omogna idi--er i den där klassen - ett gäng stinkbomber har figurerat den senaste tiden!

Kan ju säga att vi var bland de äldre på konserten... Men ruggigt bra musik är det!