tisdag 5 januari 2010

Innebandy

som sagt... I går var vi i Uppsala hela, halva dan för att kolla på Storvreta cup. Jag är så glad att tjejerna börjat med innebandy - en sport som man kan titta på;) Stinas lag vann sina två första matcher, och sedan var det dags för oss att åka hemåt. I dag spelade de match nummer tre i grundspelet, varpå de gick vidare till semifinal - som spelas kl. 21.40 i kväll... Gissa vilka som sätter sig i bilen klockan 20 för att inte missa en sekund?!

Under dagen i dag har vi varit i Älvsjömässan för att heja på Ebbas lag som spelade minicup. I den ligan för man ingen statistik - och tur är kanske det... Men det är rätt häftigt att se dessa småknattar som för ett år sedan knappt kunde träffa bollen - än mindre visste vilket håll de skulle göra mål åt, nu ser ut som värsta proffsen!

I morgon spelar Stina final (om de vinner i kväll) - kl 9.00. Det är faktiskt så att vi önskar att vi bokat hotell! Men det är det fler som tänkt på, så de hotell som har överkomliga pris är redan fullbokade...

Sitter vid fel dator så jag kan tyvärr inte tömma kameran, och med andra ord inte visa några som helst foton. På återseende!

Inga kommentarer: