söndag 30 augusti 2009

Vilken helg!

Vi har hunnit med hur mycket som helst i vårt hem! Och loppis (Pingstkyrkan) kan förhoppningsvis skänka pengar till välgörande ändamål. Det känns så skönt - vi tömmer huset (nja, det var väl en överdrift!) - och samtidigt får någon annan nytta av det i någon annan del av världen (eller Stockholm...). På onsdag ska jag dit med fler kassar - denna gång urvuxna barnkläder.

Claes började dessutom förra helgen med operation röjning i trädgården, vilket sedan några timmar tillbaka är sönderflisat i flismaskinen och ligger snällt i komposten i väntan på att bli till ny jord någon gång nästa vår (förhoppningsvis!) - även detta återvinning! Oj vad vi är bra;)

Nu ska jag ta tag i min läxa till på fredag - förstår inte hur jag ska hinna med både planering av lektioner och eget pluggande... Inte klockan 22.30 på kvällarna i alla fall!

Men om någon ser någon intressant nyhetsrapportering från Mellanöstern eller Nordafrika under veckan, säg till - det ingår i läxan att jag ska bevaka dessa delar av världen...

Ha en bra arbetsvecka!

3 kommentarer:

Helena G sa...

Nu är jag med i matchen igen..men jag undrar varför det strulade förut. Någon knasig inställning såklart. Du verkar ha haft en skön sommar! Såg räktallriken och blev grymt avis. Trevlig arbetsvecka!

annannadesign sa...

Tackar - vad bra att du kommer in igen! Bloggen har legat här hela tiden...

Hoppas du mår bättre!

MiaMaria sa...

Blir inspirerad av att börja röja jag också, det låter så skönt. Tänk att få ut all gammal "skräp" som man inte behöver.