tisdag 2 februari 2010

Linas matkasse

Eftersom jag babblat en hel del om Linas matkasse den senaste veckan, så är det väl bäst att rapportera lite! Jag tänker INTE skriva en massa på FB, bara så ni vet;)

I går kväll kom den första kassen. Så i kväll lagade vi första rätten - kikärtsbiffar med turkisk yoghurt, mango chutney och pitabröd. Riktigt smarrigt faktiskt!
Här ser du biffarna.

Och en del av tillbehören.

Än är vi nöjda - vi återkommer efter morgondagens fisk!

3 kommentarer:

Katarina sa...

Ser jättegott ut. Kram Katarina

Pernilla sa...

Vi åt fisken idag. Mycket god men många moment. Och biffarna har vi inte gjort än. (vi fick vår kasse förra veckan men kör tydligen rätterna den här veckan...)

Jag tycker att maten i kassen är bra men det är lite många moment ibland. Fisken krävde idag fem kastruller enligt maken. Eller om det var fyra. Jag har ändrat lite recept för de helt enkelt inte har fungerat klockan 16:30 med två trötta och hungriga barn. Har ej gått att få matlagningsro. Hur känner du? Är det bara jag som tycker så?

annannadesign sa...

Mina barn är ju lite äldre än dina, så här lagas mat fram emot 18-snåret och sen äter alla när de kommer från diverse träningar... Än så länge har vi ju bara gjort en rätt - men om inte annat är man med ett tag för inspirationens skull - och ett gäng recept. Den största lyxen är att någon tänkt åt mig! Sen får jag väl stå ut med fem kastruller ett tag... Återkommer med kastrullräkning i morgon!