lördag 26 januari 2008

Lite tråkigt...

att ha samma blogutseende som så många andra... så nu testar jag lite olika varianter. Helst skulle jag vilja smycka själv, men det finns ju vissa begränsningar på hur mycket tid man har...

Den här har jag inte sett hos så många tror jag...

Åter till scraphörnan!

5 kommentarer:

Pernilla sa...

Förstår precis vad du menar!!! Tycker det är jättesvårt att hitta ngt man gillar. Jag KAN inte smycka själv så jag får väl bara gilla läget... :)

Olivia sa...

Bra val! Gud vad du scrappar, härligt. Jag har skickat iväg en "liten" (not) beställning hos Fuji. Kunde inte låta bli... ahum... ;-)

annannadesign sa...

Pernilla: Jag vet inte heller hur man gör - men den här varianten har jag nog inte alls sett hos någon annan. Den är ju ganska "kal" så det kan ju förklara varför :)
Olivia: Hallå - beställde inte du foton för mindre än två veckor sedan?!?! Fast det klart, med min takt, så behöver jag snart nya foton också...

Malin sa...

Hej du! Har du gjort nåt med Bintitall-maskinen ännu? Lite sugen på att lägga ut ngt på papprikas blogg, men jag har inte gjort mer än ett helt tomt album ännu. Var är all tid????

Kram,
Malin

annannadesign sa...

Malin: Nej, inte än... Blev alldeles för sugen på BOM... Men jag lovar höra av mig till dig! Som sagt, med ett gäng barn i huset är tiden något begränsad;) Kram!